Cégünk profilja

Cégünk, tranzakcióorientált „elektronikus csatornák“ fejlesztésével, az ehhez a területhez köthető üzleti igények információtechnológiai eszközökkel történő megvalósításával foglalkozik a tervezéstől, a megvalósításon át az üzemeltetésig.

Ebből fakadóan tevékenységünk négy nagy terület köré csoportosítható :

(1) Az üzleti igényeket kiszolgáló alkalmazói szoftver rendszerek fejlesztése, bevezetése, testreszabása;

(2) a hatékonyságnövelésre, modernizációra, nagyobb üzembiztonságra vonatkozó szakértés, koncepció kidolgozás, tanácsadás;

(3) a megvalósításhoz szükséges szoftver termékek (licenszek) biztosítása;

(4) a letesztelt üzemi rendszerek és megoldások üzemeltetése, üzemeltetési támogatása, szolgáltatás menedzsment valamint kulcsfelhasználói és rendszergazdai szintű oktatás


Cégünk szervezeti felépítéséből fakadóan méretgazdaságosan és optimális keretek között valósítja meg a rábízott feladatot. Alkalmazásainkat iparági szabványú szoftverfejlesztési módszertani ajánlások alapján készítjük, és mindig tesztelve adjuk át ügyfeleinknek. Munkatársaink között vannak tesztelők, program és rendszer tervezők, vezető fejlesztők, architektúratervezők és tanácsadók.

Partnerei vagyunk vezető szoftver cégeknek, az ORACLE-nak és a CA-nak. Előbbinél a WebLogic köztes szoftver (middleware) technológiák, míg utóbbinál a Wily szolgáltatásmenedzsment eszközök ismeretére specializálódtunk, melyhez mindkét esetben terméktámogatást is nyújtunk. Az általunk elkészített JAVA-ban megírt alkalmazásokhoz a szolgáltatások menedzselhetőségét, monitorozhatóságát biztosító CA Wily-ra épülő integrációt biztosítunk, nagymértékben megnövelve a telepített informatikai alkalmazás felügyeletét, üzembiztonságát, kezelhetőségét. Ez utóbbi tevékenységünket természetesen önállóan – tehát, nem csak a saját magunk által fejlesztett alkalmazások kiterjesztéseként – is végezzük, azaz már meglévő, valósidejű, üzletileg kritikus alkalmazásokhoz alakítunk ki CA Wily alapú szolgáltatás menedzsment rendszert.

Segítünk ügyfeleink üzleti igényeinek információtechnológiai leképzésében és velük közösen az optimális megoldás megtervezésében, melyet követően készítjük el az „értéket“, a rendszertervet és a megvalósítást részletező projekttervet. Ezt követően cégünk kifejleszti, megvalósítja a specifikáció szerinti alkalmazást. Szükség esetén az éles üzemre átadott alkalmazáshoz 7*24 órás support szolgáltatást nyújtunk, melyet saját hibabejelentő rendszerünkön keresztül üzemeltetünk.

Természetesen a telepített rendszerek szolgáltatásainak folyamatos fejlesztését, funkcióinak bővítését segítjük, támogatjuk, a szükséges frissítéseket elvégezzük. Ebben a változó és nagyon gyorsan fejlődő világunkban az informatikai iparág különösen gyorsan fejlődik, naponta jönnek ki innovatív megoldások, új technológiák, ezért feladatunknak érezzük, hogy segítsük ügyfeleinket a kifejlesztett alkalmazások funkcióinak minél szélesebbkörű kiaknázásában, az új lehetőségek felismerésében, felkeltve figyelmüket a szolgáltatások fejlesztésének szükségességéről.


Bárdi Tibor

ügyvezető igazgató


Márton Károly

technológiai igazgatóLetölthető anyagok

Cégünk szakértőjének, Müller Lászlónak az előadása hangzott el a HOUG 2010 Konferencián a magas rendelkezésre állású rendszerek kialakításáról, üzemeltetési tapasztalatokról .
   Az előadás anyaga

1138 Budapest, Váci út 184.
Tel: +36 1 769-0964
Copyright © EQL Soft,  2010