Szolgáltatás menedzsment CA Wily © alapon

Az informatikai szolgáltatás-menedzsment célja az üzleti és az IT oldal közötti kapcsolat megteremtése. Ez a gyakorlatban az jelenti, hogy az üzleti oldal számára mérhetővé, ellenőrizhetővé kell tenni az IT folyamatokat. Vagyis az IT szolgáltatásait meg kell feleltetni a üzlet által definiált elvárásokkal és a teljesülésüket igazoló mérőszámokkal. A szolgáltatásokat ellenőrizni kell tudni, az üzlet számára visszacsatolásokat kell készíteni, és az eredmények alapján, ha szükséges finomhangolni kell az IT szolgáltatásokat.

A fenti igények kielégítésére cégünk éles üzemű, napi tapasztalatokra épülő megoldása a CA Wily © piacvezető monitorozó eszköz, amely a Wily Introscope © eszközcsalád tagjaira épül. A Wily Introscope egy piacvezető teljes körű, valós idejű, részletes rendszer- és alkalmazásmonitorozást támogató termék, amely a következő lehetőségeket nyújtja :
 
Általános rendszerfelügyelet, üzemeltetés támogatás.
 
A rendszer működésének folyamatos figyelése
 
Proaktív üzemeltetői beavatkozás lehetősége (pl. diszk terület 90%)
 
Problémák jelzése, riasztások (magas válaszidő, túl nagy terhelés, leállás)
 
 
Folyamatos, a működésre és terhelésre vonatkozó statisztikák gyűjtése.
 
 
Rendellenes működés esetén a valódi okok behatárolásához szükséges információ begyűjtése, tárolása

 
 
Felhasználói nézetű működési információk gyűjtése, amit a felhasználók, az ügyfelek észlelnek a rendszer működéséből (pl. válaszidők, feldolgozási idők)

 
 
Adatgyűjtés fejlesztői performancia optimalizáláshoz. A begyűjtött részletes futási adatok segítenek a kód optimalizálásában.

 A Wily Introscope © lényeges előnyei más, hagyományos termékekkel szemben:

 
Lehetőség van egy adott tranzakció teljes nyomon követésére a felhasználói felületről kiindulva egészen a végrehajtott adatbázishívásig. Minden rétegben látható, hogy mennyi idő telt el, ennek segítségével a rendszer nagymértékben optimalizálható, illetve a válaszidők javíthatók, ezáltal is emelve a szoftver performanciáját és minőségét. Megtalálhatók és megszüntethetők a teljesítmény problémákat okozó kódrészek.

 
 
A Wily Introscope © a monitorozott rendszereken nagyon kevés plusz erőforrást használ fel, köszönhetően a Wily saját, szabadalmazott monitorozó technikájának. Mivel kevés erőforrást használ a vizsgált szervereken, ezért nem csak teszt, hanem éles környezetekben is használható.

 
 
A monitorozási beállítások módosítása úgy végezhető el, hogy az alkalmazást nem kell leállítani.

 Üzleti megoldások

Magyarország egyik legmeghatározóbb és legnagyobb bankjának teljes internet banki rendszere

tovább

Szolgáltatás menedzsment CA Wily © alapon

Az üzleti oldal számára mérhetővé, ellenőrizhetővé teheti az IT folyamatokat cégünk éles üzemű, napi tapasztalatokra épülő megoldásával a CA Wily © piacvezető monitorozó eszközzel, amely a Wily Introscope © eszközcsalád tagjaira épül.

továbbBanki rendszerek fejlesztése

Magyarország egyik legmegha- tározóbb és legnagyobb bankjának teljes internet banki rendszere.

tovább

Szolgáltatás menedzsment

Szolgáltatások menedzselése, monitorozása CA Wily © alapú rendszerekkel.

tovább

1138 Budapest, Váci út 184.
Tel: +36 1 769-0964
Copyright © EQL Soft,  2010